avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reconventionala

la cerere reconventionala se depune intampinare ? daca ulterior depuneri cereri reconvetionale au mai aparut si alte probe ,se mai iau in cosiderare de catre instanta ? daca da, cand se depun aceste probe ? si cum?.......am primit citatii pentru primul termen .fara sa mi se comunice daca s-a depus intampinare la cererea reconvetionala pe care am facut-o
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:00, 13 Octombrie 2015
La cererea reconventionala se depune intampinare. Puteti propune probe la primul termen de judecata daca procedura de citare cu toate partile este realizata.
Conform art.209(5) NCPC, cererea reconventionala se comunica reclamantului si dupa caz,altor persoane ,altele decat reclamantul, daca le privesc,pentru a formula intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E obligatorie intampinarea la cererea reconventionala? Mirrella P. Mirrella P. As vrea sa stiu si eu, dat fiind faptul ca de cele mai multe ori cererea reconventionala poate fi considerata ca o actiune in sine si intra in acelasi regim ... (vezi toată discuția)
Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Litigii de muncă mihaela-liliana mihaela-liliana Am depus o cerere de reconversie după ce depusesem întâmpinarea într-un proces civil. Judecătorul nu este obligat să deschidă un nou proces care să ... (vezi toată discuția)