Buna ziua,va rog foarte mult sa mi raspundeti,pt ca sunt intr-o situatie grava.Am cumparat un autoturism prin contract de vanzare cumpararede la o persoana,care a cumparat o prin factura fiscala de la o firma.Masina am cumparat o cu numere provizorii de germania,eu fiind primul care a inmatriculat o cu numere provizorii in RO.Cand am vrut sa o inmatriculez permanent la politie mi s a cerut fisa fiscala a firmei care a cumparat o din germania,fisa pe care nu am de unde sa o optin,pt ca nu pot sa dau de firma(sediul trecut in acte nu mai este de foarte mult sediul ei),am vorbit cu cel de la care am luat o si mi a sp ca nu are de unde sa faca rost.Am platit toate taxele,am vize fiscale si de la mn,s de la cel care am cumparat o,dar nu pot din cauza acestei fise de la firma.Ce pot sa fac in aceasta situatie?Va multumesc!
actionati in instanta societatea pentru obligatia de a face ,
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plata impozit auto
akymyka
Buna ziua! Am achizitionat anul trecu un autoturism din comunitate, cu care am circulat o luna cu numerele provizorii de Germania si trei luni cu numerele ... (vezi toată discuția)