avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze abuzive contract cablu tv
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze abuzive contract cablu tv

In noiembrie 2010 am incheiat un contract de furnizare servicii internet+cablu tv. In aprilie 2011 am solicitat firmei rezilierea contractului, in mai s-a aprobat, am predat aparatura, am platit ultima factura si .... nu am mai auzit de ei pana acum o luna de zile cand o firma de recuperari a datoriilor m-a contactat telefonic pentru a-mi aduce la cunostinta ca trebuie sa achit suma de 100 lei reprezentand taxa de reziliere a contractului inainte de termen.
Mai pot in aceasta situatie invoca clauzele abuzive din contract? Sau e deja tarziu?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:32, 11 Februarie 2015
daca este o taxa fixa, este contrara legii 161. cereti-le modul de calcul al taxei solicitate. in scris.
in plus, daca nu ati primit nicio factura, nu au temei sa va ceara banii.
puteti incerca sa invocati si prescriptia.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
romibaro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de reziliere impusa de firma de cablu/internet ContSters247399 ContSters247399 buna ziua, v-as ruga sa imi spuneti daca este legala taxa de reziliere a contractului inainte de termen. situatia mea sta astfel: am cerut rezilierea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc Nick05 Nick05 Buna ziua, Dupa 1 an de zile, un furnizor de servicii cablu/telefonie/internet continua sa trimita facturi si amenintari cu executare silita. Pe data de 20 ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)