avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Salut! In urma cu 3 luni am fost depistat conducand cu 1.3 g/l alcool in sange.Dosarul meu a ajuns in instanta...Ma intrebam dak pe durata procesului pot sa obtin o dovada cu drept de circulatie de la procuror,intrucat au trecut cele 90 zile de suspendare si pana la pronuntarea sentintei sa mai am dreptul sa conduc ??Este legal sau nu??
Cel mai recent răspuns: madriann , utilizator 21:04, 14 Iunie 2009
E legal sa ceri asta procurorului/instantei de judecata, avand bineinteles o motivatie puternica. Dar e "imoral", avand in vedere concentratia.
[EDITAT - offtopic]
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea in stare de ebrietate pyl pyl Buna ziua as avea si eu o intrbare si as vrea ca sa ma sjute cineva cu un respuns daca se poate.Am fost depistat in trafic cu masina conducând in stare de ... (vezi toată discuția)
Prezumtia de nevinovatie dionis_31 dionis_31 Pana la o eventuala NUP a procurorului sau a unei decizii in instanta, presupun ca inca functioneaza prezumtia de nevinovatie. In ce conditii sau faza a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan soldat cu dosar penal vovy vovy Va salut, :help: Mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,43 in aerul expirat:\"> ; sange mi s-a recoltat la 2 ore de cand am fost depistat. Cine stie sa-mi ... (vezi toată discuția)