avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot demasca un escroc?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot demasca un escroc?

Am vrut sa-mi cumpar o garsoniera si am intrat pe mana unui excroc. Am ceva date de pe buletinul sau si al unui partener. S-a ferit sa semneze alte hartii. Nu-l am la mana aproape cu nimic si nu stiu ce sa fac. As vrea fie sa obtin , totusi , garsoniera pe care am platit-o fie sa-mi recuperez banii.
O zi buna ! Multumesc, O
Buna ziua! Sa inteleg ca v-a luat banii sub pretextul achizitionarii garsonierei? Trebuie depusa plangere penala.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
Adela Maria Bratulescu, Avocat
Trebuie depusa urgent plangere penala, din descriere pare sa fie vorba de inselaciune.
Cum ati putut sa cadeti in asemenea plasa, actele trebuia sa le faceti la notar, in ce conditii ati dat banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune prima21vera prima21vera buna seara. sper ca cineva sa ma poata indruma cu un sfat in problema mea. Acum aproape 2 ani am cumparat o garsoniera in Bucuresti( in mom achizitionarii ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Irene13 Irene13 Buna ziua. Am fost inselata de catre cel cu care aveam o relatie de 2 ani aproape. Nu doar moral, cat si material. In afara de faptul ca in acelasi timp avea o ... (vezi toată discuția)
Inselaciune................. cocoxxl cocoxxl PROBLEMA MEA ESTE IN FELUL URMATOR:PARINTII MEI AU IN PROPRIETATE 2000 DE M2 IN VOLUNTARI,IAR DE CURAND AU VENIT LA USA CASEI 2 ROMI CARE MI-AU PRETINS SUMA DE ... (vezi toată discuția)