avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort in lipsa acordului uneia dintre parti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort in lipsa acordului uneia dintre parti

Sora mea se afla in divort fara partaj. Nu au masina, casa, copii, bijuterii sau alte bunuri de valoare impreuna. Ea a introdus cerere de divort pe motiv ca el este alcoolist si nu realizeaza venituri. El se angajeaza cate o luna - doua si pe urma ce castiga sta in carciuma toata ziua. Este obligatoriu ca el sa formuleze intampinare la cererea ei de divort? El nu vrea sa divorteze. Ce poate ea sa faca?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:32, 11 Februarie 2015
Divortul se va pronunta indiferent daca sotul depune sau nu intampinare.
Sora sa se prezinte la fiecare termen de judecata, propune probe. In cazul in care nu se descurca poate sa apeleze la un avocat.
Important este ca sora dvs sa propuna probe prin care sa faca dovada motivelor ce duc la imposibilitatea continuarii casniciei,probe ce urmeaza a fi administrate,dosarul urmandu-si cursul indiferent de pozitia procesuala adoptata de parat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Totusi, divortul one of us one of us Buna ziua tuturor. Poate ma puteti ajuta cu o opinie: doresc sa divortez, dupa o relatie de 20 de ani, din care 13 de casnicie. Avem doi copii, de 11 respectiv ... (vezi toată discuția)
Consecinta nedepunerii unei intampinari pangalia pangalia Buna ziua, sunt casatorita de aproape 2 ani cu un cetatean strain, avem si un copil minor. am depus cerere de divort (din culpa comuna) si i-am trimis sotului ... (vezi toată discuția)
Divort cand unul din soti nu e de acord mj123 mj123 buna ziua, as vrea sa stiu ce se intimpla in cazul in care unul din soti nu e de acord cu semnarea cererii de divort: acesta se formalizeaza in absenta ... (vezi toată discuția)