avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru succesiune

Buna ziua,
trebuie sa facem succesiunea dupa mama mea iar unul dintre frati este stabilit in afara el dorind sa imputerniceasca o persoana din tara. Ce fel de procura trebuie sa faca el? Notariala, la Ambasada? Trebuie sa aiba un continut anume ca sa fie acceptat la noi? El ar trebui sa dea si o declaratie de acceptare a calitatii de mostenitor. Si aceasta declaratie trebuie intocmita intr-un anume fel, notariala?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:23, 11 Februarie 2015
Declaratie notariala si apostilata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după moartea mamei valentinap39 valentinap39 Buna ziua. In octombrie 2019 a murit mama mea. Ea a locuit alaturi de tatăl meu in orașul Brăila. Eu locuiesc în București iar fratele meu in Italia. ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru reprezentare la succesiune luana1976 luana1976 Stimati Domni, tatal meu a decedat acum citeva zile in Bucuresti. Parintii mei sint divortati din 1998, iar la casa nu a fost efectuat ... (vezi toată discuția)
Succesiune anatanase86 anatanase86 Buna ziua; am primit o citatie de la biroul notarial sa ma prezint la dezbaterea succesiunii dupa mama mea dar actul de proprietate pe casa si terenul aferent ... (vezi toată discuția)