avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Firma in insolventa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Firma in insolventa

Buna ziua , am sechestru pus pe casa ( firma cu datorii ) pot baga firma in insolventa fara sa platesc , pot pierde casa daca o bag in insolventa ? Daca o pot baga imi spuneti pasii necesari :D , va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Laurentiu00 , utilizator 15:17, 12 Februarie 2015
Apartamentul este pe societate sau pe numele dvs? Ce datorii are societatea?
Locuita este pe societate , avem sechestru pus pentru suma de 29.000 lei , din cate platim pe luna aprox 2.400 lei , am contestat procesul verbal de sechestru in care este pe ROL , am depus la ANAF certificat de grefa , iar ei vor sa ne execute in continuare , ce putem face ? Ne dispera personal la telefon (inspectorii) ca ne pun casa la vanzare , noi locui in ea ..... Va multumesc de intelegere
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
Laurentiu00, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren cu sechestru anaf de la o societate inactiva careia i-a fost ceruta insolventa de catre ditl MRSCRS MRSCRS Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren pe care sunt si cateva constructii, respectiv o casa si 2 hale (constructiile se afla intr-o stare degradata). ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unuia dintre soti (administrator) dahlia dahlia Executare silita a unuia dintre soti (administrator) - ce se intampla cu bunurile comune? Buna ziua, as dori ajutor intr-o speta care ii priveste pe ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe bunurile unei societati in insolventa misu_oo1 misu_oo1 dak firma se afla in insolventa si are datorii doar catre ANAF ,se poate pune sechestru pe bunurile firmei dak aceasta se duce si achita catre ANAF fara a mai ... (vezi toată discuția)