avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit , retinere din venit
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit , retinere din venit

In urma unui credit pe care eu si multi altii il considera prescris, dar instanta a hotarit retinerea datoriei din venitul lunar , pus in aplicare in urma cu aproximativ doi ani, banca imi trimite in continuare adrese cum ca datorez dobinzi si majorari pentru contul de card respectiv. Intrebarea mea este daca este corect, deoarece eu stiam ca daca sentinta judecatoreasca este data cu referire la acel credit care la acea data era stabilita rtinerea sumei stabilita de instanta ca fiind 4856,60 ron incepind cu intrarea in vigoare a sentintei se blocheaza orice adaugiri de dobinzi sau majorari acelui cont.Va rog sa ma lamuriti daca eu stiu bine sau nu.
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 17:36, 11 Februarie 2015
In sentinta nu se precizeaza nimic de dobanzi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ștergerea dobânzii la cheltuieli comune asociație pkati2000 pkati2000 Nu s-au plătit cheltuielile comune timp de un an jumate și dobînzile au ajuns în jur de 4000 de lei.Acum locatarul a făcut o cerere cum că au trecut ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli suplimentare abuzive sorin1364 sorin1364 Buna ziua ! In urma cu 2 ani am primit somatie de la executor cu privire la un credit nerambursat in totalitate ! Am mers la domnul executor ,am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor catre o societate de recuperare a creantelor LaszloUngar LaszloUngar Am fost dat in judecata pt. recuperarea unei creante catre MOBILFON in valoare de 17,86 USD (60 RON), intre timp eu achit suma de 115 RON (41 USD). Dupa ... (vezi toată discuția)