avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie publica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie publica

va slut am va rog sa-mi dati un sfat acum 8 luni de zile mieam vandut casa actele sa facut la o notara dintro comuna an ziua cand nea facut vanzare cunparare a 2 zii ma sunat doamna notara si anceput sami explice ce probleme are cu copilul iei ca baieatul iei de 7 anisori are probleme grave cu sanatatea si ca trebuie de urgenta sa ajunga la spital cu baiatu si ma rugat sa o ajut cu suma de 2000 de euro si ca a doua zii ami returneaza bani cand scoate de la banca si am cazut de acord sa o ajut fara niciun ban an plus ptr.ca mieam dat seama prin ce trece aceasta doamna ptr. ca sant tata de 2 copii, am facut o hartie de mana cu delaratie publica cu semnatura dansei si cu cenepeul cu termenul care vilam precizat trecuse o saptamana si domna notara numai ma suna si mam hotarat sa merg la biroul dansei cand am ajuns la birou iera anchis de cate va zile si ca domna notara a plecat an strainatate si ca sa stabilit acolo din spusele vecinilor nici pana la ora actuoala namai primit nici un telefon va rog sama ajutati cu niste sfaturi daca mai am vreo sansa sami recuperez banii va marturisec ca nuieam cerut niciun ban an plus va stept sfaturile si va multumesc ptr. antelegere.
Cel mai recent răspuns: ContSters344032 , utilizator 11:47, 12 Februarie 2015
Trebuie sa o dati in judecata. Sa obtineti o sentinta favorabila, sa o puneti in executare si sa aveti ce sa ii luati.
Sau sa depuneti plangere penala pentru inselaciune.
va mutumec foarte mult
va rog sami mai dati un sfat cum as putea afla daca are propietati ? va multumesc foarte mult
Pentru asta trebuie deja demarata o actioune, de principiu. Imobilele le aflati de la Carte funciara... tot de principiu, ca nu-i musai sa fie toate intabulate.
va multumes cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare cu clauza de abitatie, probleme ignoranta ignoranta Buna ziua, In 2013 am cumparat un apartament din bani mosteniti din decesul mamei mele pe numele minorei mele. Persoanele de la care am cumparat acest ... (vezi toată discuția)
Succesiune în urma unui testament pe o parte dintr-un imobil. putem obține și cealaltă parte? Florance2000 Florance2000 Buna ziua, Incepand cu anul 2010 am ajutat foarte mult o familie de batranei, vecini cu noi. I-am ajutat cu cumparaturi, cu facutul mancarii si a ... (vezi toată discuția)
Ma poate cineva ajuta?am primit ceva bani inprumul si acuma mo dat in judecata rootyrooty rootyrooty in anul 2007 am vrut sa plec in germania la munca,dar o persoana so oferit sa ma ajute cu ceva bani ca sami fac o afacere si sa nu ma duc in ... (vezi toată discuția)