avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Chitanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Chitanta

Buna seara!
In calitate de persoana fizica am inchiriat un imobil unei firme. Adminstratorul firmei imi cere sa-i dau o chitanta de mana pentru plata chiriei si a utilitatilor pentru a se inregistra in contabilitate.
Eu ca persoana fizica am voie sa sa eliberez chitante pentru utilitati? Daca imi face plata utilitatilor pe o chitanta de mana , eu voi plati vreun impozit pe acesti bani? Stiu ca trebuie sa platesc catre admistratia financiara, impozitul pe chirie plus plata cass.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:11, 11 Februarie 2015
Nu aveti cum sa ii emiteti chitante. Poate doreste sa ii inmanati chitantele de utilitati: lumina, intretinere etc.
El se va deconta in contabilitate pe baza contractului de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere imobil de la persoana fizica colonelu colonelu Va salut ! Am o firma si am gasit la cineva spatiu pentru sediu . Problema e ca e vorba de o persoana fizica . Pot sa fac contract intre societatea mea si ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu dafina25 dafina25 Buna seara!Firmea mea trebuie sa faca un contract de inchiriere cu o persoana fizica pentru deschiderea unui punct de lucru.In mare,am facut un contract simplu ... (vezi toată discuția)
Plata utilitati sediu inchiriat cocos1 cocos1 Am inchiriat un spatiu de la o persoana fizica. Nu dorim sa trecem utilitatile si internetul pe firma intrucat abonamentul si tarifele sunt mai mari. Cum putem ... (vezi toată discuția)