avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta -Proces de evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta -Proces de evacuare

Buna ziua.Sunt intr-un proces de evacuare si in sedinta publica Instanta a hotarat in numele legii decide :DISPUNE evacuare paratului din imobil ---Cu drept de apel in 5 zile de la pronuntare . Nu inteleg de ce din moment ce dispune evacuarea ii mai da si drept de apel si binenteles a facut uz de el .La ce modalitati de atac impotriva mea ii mai raman in stagiu asta a procesului .Pot apela deja la un executor judecatoresc pentru al evacua sau ma retine ceva? Ms anticipat pentru raspunsuri .Se pare ca daca nu esti in tara sa umbli numai pe la judecatorie, un proces de evacuare poate dura si doi an i#-o
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:17, 11 Februarie 2015
Pai paratul mai are inca cai de atac, atat ordinare cat si extraordinare.
Acum s-a finalizat judecata pe fond. Paratul poate face un apel, iar dupa apel, va putea face recurs. Daca nu va fi multumit nici atunci, va mai putea face eventual o contestatie in anualare sau o revizuire. Finalmente, ca sa lungeasca toata treaba se poate duce si la cedo. Nu spun ca asa va si face, v-am enumerat doar ce ar putea face.
Prin ce modalitate ati solicitat evacuarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt caile extraordinare de atac intr-un proces? marystanga marystanga Buna ziua, As dori daca se poate sa imi mentionati cateva cai extraordinare pentru a deschide un proces in care sa fie aratate toate drepturile care ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut/ comision de administrare banca filaret filaret Acum doi ani in calitate de reclamant am dat in judecata banca pentru elminarea comisionului de administrare. La judecatorie solutia de FOND a fost ... (vezi toată discuția)
Dupã douã hotãrâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive se mai poate face ceva? razvancandrea razvancandrea după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - ... (vezi toată discuția)