Buna seara. Avem un proces de granituire de 5 ani. La fond, am castigat, la apel am pierdut, la recurs, am pierdut. Ce mai este de facut? Mentionez ca partea adversa, nu are acte la dosar pentru a dovedii ceea ce afirma, expertiza, contraexpertiza, cercetarea locala, fotografii de la fata locului, toate sunt in favoarea noastra. Avocatul partii adverse, niciodata nu are nimic de spus, si cu toate acestea, noi pierdem procesul. Ce se intampla, pe ce baza se emit aceste hotarari judecatoresti, si ce mai putem face noi? multumiri
In civil ar mai fi doua cai extraordinare de atac: contestatie in anulare si revizuire! Daca apreciati ca ati fost neindreptatita aveti la indemana una din cele doua cai extraordinare de atac sau va adresati CEDO!
Motivul instantei de judecata prin care au respins apelul, respectiv recursul este:''imprejurarea ca o anexa a paratilor depaseste linia de hotar si are acoperisul peste acoperisul casei reclamantului, nu impieteaza cu nimic asupra traseului liniei de granita care ramane neschimbat......... retragerea anexei pe un alt aliniament decat cel existent, se poate realiza doar prin demolare, constructia nefiind un bun mobil''
Mentionez ca eu sunt reclamant, si paratii au construit 3 anexe pe peretele casei mele, si cu acoperisul peste acoperisul casei mele, desi am incercat toate metodele pentru a-l impiedica pe vecin sa faca asta. Mai mult acesta chiar si in timpul desfasurarii procesului, si-a continuat constructia in mod abuziv.
Casa mea este construita la un metru fata de linia de hotar, demonstrat la cercetarea locala.
Granituire
aordodi
Buna ziua.
S-a finalizat procesul de granituire prin care unul din vecini a cerut ca sa se stabileasca linia de hotar şi demolarea unor anexe construite ... (vezi toată discuția)