Buna ziua,
Am o hotarare judecatoreasca pentru plata pensiei de intretinere, care este definitiva si irevocabila. Dupa catva timp aceasta hotarare a fost atacata prin recurs care a fost respins ca fiind nefondat. Apoi a fost atacat prin contestatie in anulare care a fost respinsa ca fiind inadmisibila.S-a formulat un nou proces pentru acasta pensie de intretinere in care avocatul a aratat ca eu lucrez si nu ar trebui sa primesc pensie de intretinere.Judecatoria a dispus sa nu mai primesc pensie de intretinere din anul 2012 chiar daca acest ultim proces a inceput in 2014( s-a cerut din urma sa se ia in considerare). Prin aceasta a doua hotarare se anuleaza prima hotarare? Mentionez ca prin prima hotarare ar fi trebuit sa iau vreo 10.000 euro iar prin a doua hotarare doar 5000 euro.Executorul imi cere un cont bancar unde sa imi vireze banii iar avocatul ia adus la cunostinta ca trebuie sa execute doar 5000 euro. Este corect acest lucru daca prima hotarare nu a fost anulat prin nici un demers?
Pensia de intretinere nu a fost platita nici pana in ziua de astazi de aceea am decurs la executare silita.In cel de-al doile proces introdus in 2014 s-a cerut sa nu se mai plateasca pensi din anul 2013 si aceasta cerere a fost acceptata. Intrebarea mea este ca daca prima hotarare nu se poate ataca prin nici o cale si prima hotarare spune ca pana la varsta de 25 de ani pot beneficia de pensie, ce-a de-a doua hotarare o poate anula pe prima? Nu stiu daca ii pot cere executorului sa execute prima hotarare sau ce-a de-a doua.Va multumesc anticipat