avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze abuzive

Se mai pot recupera comisioanele platite pe parcursul derularii unui contract de credit, daca acesta a fost refinantat in 2012?
Cel mai recent răspuns: bianca_bianca3 , utilizator 00:03, 16 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Am vazut situatii in care instantele resping cererile privind constatarea nulitatii absolute a unor clauze contractuale, pe motiv ca respectivele contracte au incetat prin rambursarea anticipata, instantele nemaiputand intervenii intr-un contract finalizat. De asta eram nelamurita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia inadmisibilitatii actiunii- nulitate absoluta clauze abuzive PopescuIoana622 PopescuIoana622 Buna ziua, am si eu cateva intrebari pentru comunitatea avocatnet, daca puteti sa ma ajutati va rog. Speta: in anul 2015 s-a formulat o actiune de catre ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare pufypufy pufypufy credit in 2007 in timpul casatoriei,rate platite pana in 2011 prin virament bancar card de salariu,in perioada 2011-2012 a intervenit divortul,in 2015 sunt ... (vezi toată discuția)
Informatii clauze abuzive banca mustache mustache Doresc sa stiu daca pot actiona in judecata banca,cu un contract de credit ipotecar in care banca in primii 3 ani a avut comisioane abuzive dupa care aceleasi ... (vezi toată discuția)