avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare bon benzina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare bon benzina

Buna ziua,
Doresc sa stiu cum inregistrez un bon de benzina, daca masina nu este a societatii si daca aceasta cheltuiala este deductibila sau nu.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:35, 12 Februarie 2015
Buna dimineata,
Daca autoturismul nu este al societatii comerciale si nu aveti nici un fel de contract pentru a utiliza acel autoturism pentru firma, cheltuiiala cu combustibilul nu este deductibila din punct de vedere fiscal. Cum sa-l inregistrati? -In contul de cheltuieli cu combustibilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bon fiscal de combustibil elenaisaicu elenaisaicu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot deconta un bon de benzina pe firma mea si masina personala. Mai exact am o firma ,sant asociat si administrator si ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dana erdei dana erdei Buna ziua, Va rog aveti amabilitatea de a imi da un raspuns in cazul achizitiei autoturism in leasing de la o societate din tara se poate deduce tva de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva din bonurile de benzina elenadove elenadove buna ziua, dupa data de 01.05.2009 cheltuiala cu combustibilul pentru director, administrator firma este deductibila? se mai deduce tva? legea spune ca ... (vezi toată discuția)