avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luarea in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luarea in spatiu

Ce implica luarea in spatiu? Ca sa imi inscriu copilul la scoala la care vreau.. care este de fapt si cea mai apropiata de casa.. trebuie ca cineva din acea circumscriptie sa ma ia in spatiu.. Ce inseamna pentru el aceasta? Exista vreun risc pentru el? Mentionez ca eu nu ma mut acolo nici o jumatate de ora..:-)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:59, 12 Februarie 2015
Pentru concretizarea interesului dvs este necesar sa parcurgeti procedura obtinerii vizei de resedinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Viza flotant liv123 liv123 Buna ziua, care sunt actele necesare pentru luarea in spatiu,in cazul in care proprietarii sunt divort/partaj,se mai poate acest lucru? 2.acest lucru se ... (vezi toată discuția)
Sustinere examen auto in alt oras / mutatie in alt oras. derek derek Buna seara, Dupa aproape 1 ora de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii simple. Asadar, apelez la ... (vezi toată discuția)