avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Documente personale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente personale

Ma intereseaza daca,exista o reglementare,ce interzice plasticarea (laminarea intre folii de plastic a) documentelor personale .Ex:Cerificat nastere,casatorie,diplome,etc.
Nu exista o astfel de interdictie. Iar daca legea nu interzice, inseamna ca este permis.
Nu exista reglementare in acest sens, insa documentele pot avea elemente de siguranța a căror autenticitate nu mai poate fi verificată daca sunt plastifiate. De ex: filigran, ștampila imprimata, etc. Acesta este un motiv pentru care nu se recomanda plastfierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plastifiere acte Dinu V Dinu V Buna ziua Ce lege interzice plastifierea actelor? (vezi toată discuția)
Legalizare documente ovidiu691sorin ovidiu691sorin Am plastifiat Certificatele de naştere ale copiilor... Există o lege care interzice celor în drept să legalizeze copiile după documentele ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Adyna79 Adyna79 Bunaseara am o mare nelămurire certificatul de naștere al băiatul (15 ani) l-am plastificat de la bun inceput trebuie sa ai fac titlul de călătorie pentru ... (vezi toată discuția)