leyre a scris:
In urma procesului din decembrie 2014,s-a stabilit ca trebuie sa imi plateasca pensie alimentara
AvocatAdelaBratulescu a scris:
Pentru neplata pensiei de intretinere timp de 3 luni consecutiv, tatal savarseste infractiunea de abandon de familie.
proastasatului a scris:
Poate dupa putina condamnare penala, fie ea si cu suspendare, odata cu schimbarea peisajului isi va schimba si ideatica!
Depuneti o plangere penala ...
Utilizator "proastasatului" intre decembrie 2014 si februarie 2015 sunt mai putin de 3 luni consecutiv.
Art. 268. - (1) Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Va dati seama ce sfaturi dati? Sau sexul masculin va ocupa cam tot orizontul gandurilor cu care scrieti unele mesaje pline de ura si discriminare impotriva unor PARINTI pe care legea ii situeaza pe pozitie de egalitate, fara deosebire de sex? Nu degeaba spuneam ca mi s-a cam acrit de postarile utilizatoarei Martonze (in aparerea careia sariti mereu ca arsa). Doar in postarea de mai sus, daca ma uit, vad cum ia in tărbacă drepturile omului, punându-le intre ghilimele.
Si, stranie coincidenta, cand una dintre dvs. sfatuieste la plangeri penale, cealalta da sfaturi cu privire la adunatul "probelor" prin care sa fie motivat "refuzul" copilului. Vazura-ţi adevaratul interes al utilizatoarei? Zice ca "traieste un cosmar"...fiindca vrea sa plece in strainatate".
Nu v-am sters nicio postare de muuulta vreme. Si totusi m-ati acuzat doar pentru faptul ca ma gasesc intr-o pozitie din care
as putea sa o fac.
As putea mai mult decat atat. N-am eu vreme sa va urmaresc toate postarile, fiindca as putea sa vi le toc marunt, marunt, pana veti intelege ca sunteti libere sa va postati opiniile, dar pana la incalcarea drepturilor COPILULUI.