avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 165/2013 & Decizia CCR nr. 88/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 165/2013 & Decizia CCR nr. 88/2014

Buna ziua,
Am un dosar de retrocedare la PMB pentru casa mamei mele care a fost demolata in timpul regimului comunist. Zilele trecute am fost in audienta la PMB si de acolo mi s-a comunicat ca dosarul se afla la comisie...dar ca va mai dura mult timp pana se va hotara ceva, in conditiile in care acum se lucreaza la dosarele din 2009 iar dosarul meu este un dosar de 2011.
Avand in vedere termenele impuse de art 33 din legea 165/2013, exista vreo posibilitate sa dau in judecata PMB-ul pentru a-mi rezolva dosarul administrativ si a-l trimite catre ANRP?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 21:56, 12 Februarie 2015
Astfel de cereri introduse acum, sunt respinse ca prematur introduse, intrând sub incidența legii la care faceti referire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Fond funciar annanica7 annanica7 Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Cum procedez lipsa nejustificata inaintare dosar catre anrp solutionare dispozitie despagubiri legea 10/2001 mateiconstandan mateiconstandan Care este procedura legala de urmat in situatia in care PMB a emis in anul 2005 o Dispozitie de acordare masuri reparatorii in baza Legii 10/2001 , dar, ... (vezi toată discuția)