avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... concediul medical
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

concediul medical

buna ziua , ma numesc plesea enache, as vrea sa stiu daca comcediu medical se ia in considerare , sau se scade din vechime
Cel mai recent răspuns: plesea_enache@yahoo.com , utilizator 14:37, 12 Februarie 2015
Perioada de concediul medical nu este vechime in munca dar este stagiu de cotizare la pensie deoarece din indemnizatia aferenta se retine si se plateste contributia la pensie.
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
~ Conținut șters la cerere ~
Slavinia a scris:

Nu reprezintă vechime în muncă, dar se ia în calcul la pensionarea pentru limită de vârstă, constituind stagiu asimilat.


Nu este stagiu asimilat stagiului de cotizare este chiar stagiu de cotizare la pensie.
va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pentru pensie cmariav cmariav Buna ziua ! Din diverse alte raspunsuri , am inteles ca perioada concediului medical este stagiu de cotizare la pensie . Eu as dori sa stiu in plus, daca ... (vezi toată discuția)
Concediul medical este stagiu de cotizare la pensie? mandolinu mandolinu Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: -Cum se calculeaza zilele de concediu medical la calculul pensiei? -Se scad din vechime? -Se scad din salariul ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca cei doi ani cat am stat in concediu pentru cresterea copilului se considera ani de vechime pentru pensie Liliana Soltuz Liliana Soltuz Buna ziua, As vrea sa stiu daca cei doi ani cat am stat in concediul pentru cresterea copilului se considera ani de vechime. Concediul de odihna sau medical ... (vezi toată discuția)