avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva valoare reziduala
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva valoare reziduala

in ianuarie se sfarseste un leasing financiar si am factura cu valoarea reziduala
e corecta inregistrarea
167,4426=404
635nede=4426
tva pt valoarea reziduala nu se deduce ,e corect ?
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 08:56, 17 Februarie 2015
masura a fost introdusa incepand cu 1 iulie 2012.
stiu ca nu e simplu, dar la o eventuala inspectie fiscala veti avea de dat niste explicatii.
am avut inspectie fiscala in 2011 sper sa mai treaca ceva timp pana vor veni iar .Multumesc pt raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabilă pentru primă de casare autoturism sfsg sfsg Buna ziua, Care este monografia pentru factura reprezentand prima de casare in valoare de 6500 lei (inclusiv tva) pentru un autoturism achizitionat prin ... (vezi toată discuția)
Ordin deplasare Dumdum Dumdum Lucrez la o firma care implica deplasarea zilnica cu autoturismul firmei, masina are gps si poate fi scoasa foaie de parcurs , totusi si bombardat de ... (vezi toată discuția)
Consum masini persoana juridica ianuarie ianuarie Buna ziua Daca sunt o societate care detine masini ce transporta marfa, sunt obligat sa am un document intern in care sa fie precizat consumul ... (vezi toată discuția)