Va rog sa ma informati cum pot rezolva un conflict la locul de munca intre mine si alte angajate. Am semnalat problema patronului, iar el a zis ca n-are ce sa le faca pentru ca asa sunt ele rele. In continuare, viata mea e un calvar acolo. Cand vine cineva in firma, incep sa ma critice, Folosesc cuvinte jignitoare, pe care nu le pot exprima aici, rad cand vorbesc eu cu cineva si ma imita. Il mint pe sef ca as fi facut ceva ilegal si, desi el poate verifica, nu vrea. Daca seful nu i-a nici o masura, cui ma pot adresa? Tin sa precizez ca ma afecteaza foarte tare ceea ce se intampla, nu-mi pot desfasura activitatea si mai ales stresul in care ma tin imi afecteaza sanatatea. Ma simt hartuita zilnic de aceste persoane, care incep sa tipe cum imi fac aparitia la serviciu.
Poate ar trebui sa incepeti prin a inainta un referat catre conducere, cu prezentarea situatiei si cu solicitarea de a se lua masuri, conform Regulamentului de ordine interioara.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Problema e ca seful se face ca nu vede, pentru ca sunt angajatele lui mai vechi si spune ca sunt loiale, una dintre ele fiind si nepoata lui. Ma gandesc ca ma va concedia tot pe mine. Eu imi caut un alt loc de munca in alta parte, astfel sa scap de ele, dar pana gasesc trebuie sa supravietuiesc aici.
Din pacate, instiintarea facuta a fost rupta pe loc. Conducerea nu vrea sa ia atitudine. Ma pot adresa Politiei pentru ca se tipa la mine in continuu si situatia e iesita de sub control. Aceste persoane m-au inconjurat cand stateam la birou si au inceput sa tipe foarte tare si sa ma oblige sa sterg din calculator tot ce am lucrat. Vroiam sa va intreb si daca am voie sa le inregistrez pentru a arata Politiei cum se manifesta.