avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... referitor la o plangere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

referitor la o plangere

Un minor are dreptul sa faca o plangere la politie impotriva tatalui care nu la mai primit in casa?
Cel mai recent răspuns: oanabarboianu , utilizator 14:03, 13 Februarie 2015
Deci sa inteleg ca nu s-au facut demersurile care trebuiau sa se faca.Acum referitor la faptul ca mama vrea sa ia minora din tara ptr ca nu poate accepta sa ajunga la casa de copii,ce acte trebuie sa prezinte politiei de frontiera avand in vedere ca mama este in proces cu tatal?Se poate scoate minora din tara pe perioada procesului si ce acte trebuie facute?????
Nu trebuie nimic special, pasaportul si hotararea de incredintare ramasa definitiva si irevocabila.
Si inca o intrebare;in ziua cand minora a revenit la politie cu un avocat dupa 3 zile,sa depus plangera dar nu i s-a dat un nr de inregistrare.De cand s-a depus plangerea au mai trecut 2 zile si nu exista nr de inregistrare.De ce????
Cred ca ar trebui sa il intrebati pe avocat.
Daca tatal v-a fi decazut din drepturile parintesti si v-a primi o amenda,in ce suma consta acea amenda???In legatura cu plangera,nu stiu ce se intampla de nu are un nr de inregistrare...

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copii pendre pendre Ce se intampla daca nu am platit pensie alimentra pentru copil timp de 2 ani. Nu am avut loc de munca. In prezent lucrez angajat cu durata nedeterminata. Mama ... (vezi toată discuția)
Nu am mai primit pensia alimentara de 1 an de zile! baby_inna baby_inna Buna ziua! Am 17 ani si in urma divortului dintre parintii mei am ramas in grija mamei,tatal meu imi platea pensie alimentara in fiecare luna prin posta,dar de ... (vezi toată discuția)
Daca ma puteti la o nelamurire adryan35 adryan35 Se poate ca mama sa ceara instantei sa fie decazuta din drepturile parintesi ca astfel renuntand la copil sa evite plata pensiei alimentare? Este vorba despre ... (vezi toată discuția)