avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Implicatii persoana fizica (nu PFA)- angajare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Implicatii persoana fizica (nu PFA)- angajare ingrijitor

Mi-ati putea spune, va rog, care sunt implicatiile privind angajarea unui ingrijitor pentru o casa personala (fara a fi persoana fizica autorizata)?
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze persoana angajator in ceea ce priveste angajarea? Se face un contract de munca obisnuit, care se inregistreaza la ITM...
Cum se platesc asig. soc. si fd. speciale?
Imi puteti indica anumite surse pentru documentare?



Cel mai recent răspuns: Bubinubi , utilizator 17:15, 12 Februarie 2015
2. In situatia in care o societate comerciala nu are punct de lucru (sediu secundar) la locatia X, dar are drepturi de folosinta asupra spatiului respectiv in baza unui contract de comodat, poate sa aiba angajati in acea locatie (persoanele respective se ocupa de ingrijirea acelei locatii)? daca da, care ar fi justificarea? daca nu, cum as putea sa fac sa se poata? societatea nu are ca obiect de activitate prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat locuinta OIL OIL DACA INCHEI IN CONTRACT COMODAT LOCUINTA IN CALITATE DE COMODANT, AM OBLIGATIA INREGISTRARII LA FISC ? ACESTUI CONTRACT II TREBUIE NEAPARAT AVIZUL NOTARULUI ? (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru Arabellla Arabellla Se poate deschide punct de lucru in baza unui drept de folosinta dobandit in temeiul unui contract de prestari servicii (amestec intre prestari servicii si ... (vezi toată discuția)