avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de voluntariat pentru asistenti medicali ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de voluntariat pentru asistenti medicali generalisti si asistenti de farmacie

Buna ziua. Sunt absolventa a cursurilor postliceale de asistent medical generalist (din 2008) si asistent de farmacie (din 2014). In ce conditii as putea sa fac practica la un cabinet stomatologic...sau la o farmacie, dat fiind faptul ca am terminat cursurile celor 2 scoli..si nu imi pot gasi de lucru in aceste domenii pe nicaieri ?? Poate asa as putea gasi ceva de lucru. Am inteles ca se poate face un anumit tip de contract de voluntariat, prin care firma la care fac practica sa se justifice cu mine, in caz de vreun control de la ITM.
Cel mai recent răspuns: anyany_34 , utilizator 17:06, 12 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să vă întreb dacă absolvenții post-licealei ... And. And. Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă absolvenții post-licealei sau facultătii cu specializarea: Asistență Medicală Generală, pot lucra în ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea in italia a titlului de asistent medical diplomat c_mar c_mar Am absolvit in 2002 un colegiu medical universitar-3 ani.In diploma mea este scris ca sunt absolventa a facultatii de medicina universitatea ... (vezi toată discuția)