avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă absolvenții post-licealei ...

Bună ziua!

Aș dori să vă întreb dacă absolvenții post-licealei sau facultătii cu specializarea: Asistență Medicală Generală, pot lucra în cabinete medicale stomatologice, sau este necesar ca sa fi terminat specializarea de Asistent de Profilaxie Dentară.

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:41, 17 Mai 2023
In opinia mea, ar trebui sa iaba acea specilaizare ca sa lucreze acolo ..dar decizia apartine angajatorului.,
Intreb deoarece voiam sa stiu daca exista vreo legislație in vigoare privitoare la acest aspect.

Sunt generații in care s-a eliminat această specializare(asistență de Profilaxie dentara) si ani in care s-a introdus. Nu a fost ceva stabil de-a lungul anilor, si, deasemenea se gaseste numai in centrele universitare, nu si in orasele mici..in orasele mici se gaseste adeseori numai postliceala
pentru Asistenti Medicali Generalisti.

Va mulțumesc frumos pentru raspuns!

Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, ar trebui sa iaba acea specilaizare ca sa lucreze acolo ..dar decizia apartine angajatorului.,

Am .. insa intrebati la Colegiul Medicilor Stomatologi din România sau la Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea in italia a titlului de asistent medical diplomat c_mar c_mar Am absolvit in 2002 un colegiu medical universitar-3 ani.In diploma mea este scris ca sunt absolventa a facultatii de medicina universitatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am absolvit specializarea asistenta medicală generală, ... flaviaab flaviaab Buna ziua! Am absolvit specializarea asistenta medicală generală, in cadrul facultății de medicina Brașov, studii superioare. In prezent lucrez la o ... (vezi toată discuția)