avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... caut practica judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

caut practica judiciara

Intr-un dosar penal s-au efectuat niste filmari ce au fost stocate pe un Hard-Drive .Parchetul a depus la dosar DVD-uri care zic ei ca ar contine copii dupa original.In timpul procesului avocatul apararii a cerut pentru vizionare suportul original(hard-drive-ul) si instanta a respins pe motiv ca in raspunsul parchetului se mentioneaza ca nu mai exista altceva decat ceea ce este depus la dosar.Unde pot gasi o sentinta definitiva pe aceste aspecte sau daca are cineva sa mi-o trimita si mie pentru practica judiciara.
Cum ar trebui procedat mai departe?

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala>>>legea lu' mitica 4/2008 acab acab Am fost amendat cu 500 de Ron si interdictie pe an de catre jandarmi doar ca mi-am pus un fular pe fata din cauza frigului.Am solicitat proba cu martori si am ... (vezi toată discuția)
Am vizionat pe suport dvd depus de ijp o presupusa contraventie ... liniuta liniuta Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ,neacordare de prioritate pieton .... filmarea este este dupa ce s-a inserat are 2 minute si ... (vezi toată discuția)
Cum vad un cd aflat la un dosar penal? radu132 radu132 cum vad un CD aflat la un dosar penal???? am fost la arhiva judecatoriei Craiova am luat dosarul la studiu aveam si un calculator am facut si cerere la ... (vezi toată discuția)