Am fost amendat cu 500 de Ron si interdictie pe an de catre jandarmi doar ca mi-am pus un fular pe fata din cauza frigului.Am solicitat proba cu martori si am dat si eu o declaratie impreuna cu acestia.Mai departe judecatoarea a cerut audierea martorului asistent si vizionarea filmarii jandarmilor.Cum as putea sa fac si eu rost de aceasta inregistrare de la ei.
Inregistrarea si supravegherea video se face de catre organizatori, care furnizeaza datele si fortelor de ordine (jandarmeriei). Puteti incerca si la cei acre au organizat evenimentul sportiv.
Consider ca, odata ce aceste filmari constituie mijloace de proba pentru solutionarea unui proces de pe rolul instantei, aveti dreptul sa cunaosteti continutul lor, fiind parte in proces - chiar contestatorul.
Ingradindu-se acest drept de a cunoaste probele se incalca dreptul fundamental la aparare.
Adresati o cerere scrisa instantei pentru a vi se pune la dispozitie suportul tehnic pe care se afla inregsitrarile (CD, DVD, poate chair caseta - cine stie) sau cereti transpunerea inregistrarilor video in fotografii operative, pentru a putea fi atasate la dosar si pe un suport accesibil, altul decat cel initial.
Mult succes!