avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

se pot cere vacante comune avand in vedere ca sunt minori,adica cu prezenta mea pana la varsta de 10 ani macar, a fiecarui copil?credeti ca am succes,obtin asa?
el inregistreaza fiecare conversatie a noastra,telefonica.oare pt ce,la ce ii va folosi,ca proba in proces?
el si familia lui nu mai recunosc nimic din cele intamplate,cum poti sa-i faci sa zica adevarul?
daca vreau sa zicem desi e nebuneasca,aiurea si de neconceput,adresez totusi intrebarea sa infieze altcineva copii,imi trebuie acordul lui scris,chiar daca suntem divortati,chiar daca sunt casatorita cu altcineva,ideea e sa nu-mi ia unul din copii,pt ca m-a avertizat ca il va cere.cum pot ocoli,scapa de acest lucru,multumesc
Cel mai recent răspuns: oanabarboianu , utilizator 20:31, 12 Februarie 2015
Buna seara,
Din pacate nu este prea inteligibla solicitarea dumneavostra.
Va sfatuiesc sa discutati cu un avocat care, dupa ce va sti TOATA situatia va va putea sfatui corect.
In momentul in care un parinte este decazut din drepturile parintesti si acuzat de abandon ca nu si-a mai primit copilul in casa,ce amenda poate primi?ce suma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un copil in urma unei relatii de concubinaj-il pot decade din drepturi alinachec alinachec Buna ziua.am un baietel de 3 ani si 1 luna in urma unei relatii de concubinaj cu un barbat.De 3 luni ne-am despartit in urma certurilor repetate. este alcoolic ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara floricamaria floricamaria daca la divort cer pensie alimentara, pot cere si interdictia sotului de a vizita copilul pe motiv ca nu il intereseaza copilul ; stam separati de cand eram ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara barbie_86 barbie_86 In urma cu ceva timp am divortat,am primit comunicarea in care este specificata suma de plata aferenta pensiei slimentare si cheltuielilor de judecata,dar nu ... (vezi toată discuția)