avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal-care este instanta competenta sa judece ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal-care este instanta competenta sa judece apelul?

Caz judecat la judecatoria Urziceni ,se poate face apel la Bucuresti?
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Ghiocelvasile , utilizator 17:49, 17 Februarie 2015
Apelul se depune la Judecatoria Urziceni si se trimite spre judecare la CA Bucuresti.
avocatu pe care il am a zis ca nu se poate judeca la Bucuresti ca noi apartinem de Slobozia si primu apel acolo va fi
Atunci, ascultati de avocatul pe care l-ati platit.
eu la Bucuresti as vrea sa fac apelul daca se poate...........
V-am spus ca ajunge la Bucuresti, stati linistit.

Alte discuții în legătură

Abuzuri judecatorii darisdinu darisdinu unde putem sa reclamam un abuz care il fac uni judecatori din romania. va relatez urmatoarea situatie am o cerere de revizuire pe rol , a fost respinsa in ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis in stare de ebrietate! perspikce perspikce Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea ... (vezi toată discuția)
De ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar atunci cand depun marturie? ionescuioanamaria ionescuioanamaria De ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar atunci la procese dupa ce au depus marturie? Oare de ce se numesc avocati, judecatori si procurori, daca nu ... (vezi toată discuția)