avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar din februarie 2015
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar din februarie 2015

Auxiliar didactic, a depus dosar pensionare la limita de varsta cu 01.02.2015. Consiliul de administratie a fost de acord ca acesta sa mai lucreze in continuare un an. I-am incetat CIM perioada nedeterminata, si i-am incheiat CIM pe durata determinata. Va lucra in continuare inca un an cu toate drepturile contractului pe durata determinata, avand acordul Consiliului de administratie. Am procedat corect?
Cel mai recent răspuns: marilena13 , utilizator 08:26, 17 Februarie 2015
Fiind pensionat pentru limita de varsta poate cumula pensia cu orice venit din salariu indiferent de sursa.
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Legea nr.134/2014 elimina cumulul. Pensionarul la limita de varsta se poate angaja oriunde.
marilena13 a scris:

Legea nr.134/2014 elimina cumulul. Pensionarul la limita de varsta se poate angaja oriunde.

Nu elimina cumulul ci interdictia cumulului.
Imi cer scuze, aveti perfecta deptate. Am scris gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariul in 2015 marilena13 marilena13 personal didactic auxiliar - secretar sef scoala - baza legala (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu sandinista sandinista Vă rugăm să ne sprijiniţi cu un răspuns la următoarea situaţie: Salariată (didactic auxiliar-contabil şef), îndeplineşte condiţii legale de ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie salariu noua lege a pensiilor Alina_Ion Alina_Ion Buna ziua! Angajat care indeplineste conditiile de pensionare la limita de varsta in Mai 2024, incetat cim la data indeplinirii varstei, revine in August cu ... (vezi toată discuția)