avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rolul consilierului juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rolul consilierului juridic

Am si eu o dilema! lucrez la o societate cu capital de stat, ca si consilier juridic in cadrul serviciului juridic! Sefa de la departamentul implementare proiecte vrea un consilier juridic incadrat la ea in department, care sa reprezinte soc. in instanta pe diverse probleme de achizitii!
Intrebarea mea este: poate sa ma incadreze ca si consilier juridic in acel departament? De mentionat ca sunt stagiar! Am cautat prin legi, dar n am gasit nimic concret!
Cel mai recent răspuns: akkad , utilizator 11:56, 13 Februarie 2015
multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic versus jurisconsult ContSters98540 ContSters98540 este vreo diferenta intr cele doua denumiri? Te numesti consilier juridic numai daca esti inscris in UCCJR si ai dat examenul pentru consilier juridic ... (vezi toată discuția)
Pot fi consilier juridic fără să fiu înscrisă în colegiul consilierilor juridici? andradagaburoi andradagaburoi Am si eu o nelamurire. Pot sa activez ca si consilier juridic fara sa fiu inscrisa in Colegiul Consilierilor Juridici? Am terminat facultatea de drept anul ... (vezi toată discuția)
Cum devii consilier juridic? mariusbitoi mariusbitoi cum devii jurist dupa ce esti licentiat in drept? (vezi toată discuția)