avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Import SUA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Import SUA

Buna ziua!
In cursul luni ianuarie am importat din SUA materiale/componente in vedrea confectionari de placute cu circuite imprimate,marfa a venit cu factura si in vama am platit tva si taxele vamale...c/v acestor materiale au fost achitate de de colaboratorul meu din state...firma emite factura numai de prestari servicii...intrebarea mea este cum fac inreg contabile???? cum se soldeaza contul de furnizori....multumesc

Alte discuții în legătură

Tva la facturile din import mihaelamoraru65 mihaelamoraru65 Sunt mai noua in bransa in ce priveste facturile din import si as vrea sa intreb care e regimul pt TVA la facturile sosite ? trebuie platit inainte ? se ... (vezi toată discuția)
Import cu factura din ue stematud stematud Achizitionam materiale de la un furnizor din UE, cu cod valid de TVA intracomunitar, la el in tara. Materialele vin dintr-o tara non UE, noi ne ocupam de ... (vezi toată discuția)
Transport in afara ue fifi58 fifi58 firma din RO platitor de tva cumpara marfa din UE de la o firma platitor de tva in tara sa si vinde marfa in afara UE la o firma neplatitor de tva . Marfa se ... (vezi toată discuția)