avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SUSPENDAREA CONTRACTULUI DE MUNCA TEMPORARA PENTRU ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SUSPENDAREA CONTRACTULUI DE MUNCA TEMPORARA PENTRU INGRIJIRE COPIL

Daca o angajata a unui agent de munca temporara solicita concediu de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani si perioada de suspendare depaseste durata contractului de munca temporara.....cum se procedeaza?
Specific ca aceasta angajata are CIM cu agentul de munca temporara,care este suspendat pe perioada CMT.
Cel mai recent răspuns: cantorcorina , utilizator 14:32, 13 Februarie 2015
CMT va inceta la data expirarii duratei pentru care a fost incheita, chiar daca suspendarea depaseste durata contractului.
Si atunci in REVISAL cum procedez?
Suspend ambele contracte pt ingrijire copil?
In revisal se va opera suspendarea contractului de munca , iar apoi la incetarea perioadei pentru care a fost incheiat se va opera incetarea acestuia.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca temporara cantorcorina cantorcorina daca un angajat se afla in relatii de munca cu un angajator(cim),poate incheia in acelasi timp si un contract de munca temporara cu acelasi angajator,care ... (vezi toată discuția)
Operare revisal - prelungire suspendare cim si prelungire perioada determinata IORDANA IORDANA Un angajat care are CIM suspendat pt. concediu ingrijire copil isi prelungeste cu un an suspendarea. Pe perioada suspendarii, un alt angajat ocupa postul ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, Am cateva intrebari legate de incetarea contractului de munca si am rugamintea sa imi transmiteti opinia dumneavoastra precum si baza ... (vezi toată discuția)