avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat de arestare european
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat de arestare european

Buna ziua ,

Am fost condamnata in 2013 , am lipsit din tara pe tot parcursul procesului , in 2014 am nascut in aceasta tara.
Banuiesc ca deja s-a emis mandat de arestare european pe numele meu fiind condamnata la 4 ani inchisoare conform vechiului cod penal art.215 .
Va deranjez cu intrebarea : daca doresc sa contactez un avocat care sa imi studieze dosarul si declaratiile mele date la diicot in 2009 , se poate ?
Avocata de aici doreste sa stie anumite informatii din acest dosar , iar eu sincer dupa 6 ani nu prea imi aduc aminte tot , fiind o nebunie de agitatie atunci.
Cunoasteti cazuri cind extradarea a fost refuzata ?

Cu respect ,
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 13:51, 13 Februarie 2015
Puteti oricand sa faceti acest lucru. Avocatul face copii de dosar si le trimite la adresa indicata de dvs. EExista mai multe metode de a angaja un avocat de la distanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pintilie ion pintilie ion buna ziua cum poate fii atacata o decizie definitiva si irevocabila pentu ai schimba incadrarea dupa ce o persoana a fost judecata si ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa extradare nicu_75 nicu_75 Buna ziua! Am fost retinut in baza unui mandat de arestare european in luna iunie 2013, fiind condamnat in 2004 la 10 ani de inchisoare cu executare(sentinta ... (vezi toată discuția)