avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hartuirea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

hartuirea

Buna ,problema mea este cu un vecin,de mai mult de un an ne hartuie fara incetare ne-a adus politia de mai multe ori la usa noaptea,ne-a acuzat ca furam apa ,ca am demolat in casa fara aprobare ca il deranjam tot timpul ,ne-a intrerupt curentul acum ne-a venit in control la lumina,.Pentru acestea avem dezvinovatiri dar nu avem probe si pt atacurile asupra noastra cu tot ce ii pica in mana de fiecae data cind iesim la serviciu,ba chiar ne-aaruncat cu acid pe rufe ,vecini stiu situatia dar de frica se fac ca nu vad .Politia taraganeaza situatia ne spune sa-l reclamam si noi si am si facut-o dar omul nu se potoleste de fiecare data reactioneaza mai rau ,a primit si mai multe amenzi dar ne terorizeaza ziua sinoaptea cu zgomote si muzica mai ales la sch 3 ne ataca fata pe scari nu mai stim cum sa scapam de el.EL e pensionar noi muncim nu avem timp sa 'ne jucam' cu el CE putem face ?
Cel mai recent răspuns: elia88 , utilizator 19:29, 13 Februarie 2015
sfat personal: mutati-va, profesional: faceti plangere penala la parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un vecin la curte care ne terorizeaza cu muzica, ... Anna.manyur Anna.manyur Buna ziua! Am un vecin la curte care ne terorizeaza cu muzica, in fiecare zi, la orice ora, cateodata si dupa 12 noaptea. Am incercat sa discutam amiabil( nu ... (vezi toată discuția)
Vecin hartuitor MariaStef MariaStef Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce lege ma apara de un vecin curios si hartuitor, ca are tot timpul ceva de reprosat. M-am mutat la casa de curand si avem un ... (vezi toată discuția)
Vecini "deranjati" de noi. bună ziua! ne-am mutat de 5 ani intr-un ... gabrielle_24 gabrielle_24 Vecini \"deranjati\" de noi. Bună ziua! Ne-am mutat de 5 ani intr-un apartament achiziționat prin rate. În blocul în care locuim suntem singura familie ... (vezi toată discuția)