avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am sunat la poliție pentru muzică tare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am sunat la poliție pentru muzică tare in ...

Bună ziua, deci am sunat la poliție pentru muzică tare in noaptea de Revelion, vecinii noștri cei cu muzica sunt de etnie romă, poliția a venit au oprit muzica a doua zi au devenit foarte agresivi ca le-am stricat petrecerea. Unul dintre ei la lovit pe soțul meu si ne-au amenințat ca ne terorizează. Acum proprietarul apartamentului unde locuiesc acești chiriași nu are nici un interes decat să își ia banii, si cumva instiga la comportamentul lor ca spune dumnealui ca chiriașii lui au contract si sunt ca si proprietarii si fac ce vor ei. Si dumnealui ma amenintat prin mesaj pe watsup . Acum as dori sa stiu cum pot sa imi fac dreptate cu legea, si cum il pot face pe proprietar sa plătească si el. Pt ca este la fel de vinovat ca si dumnealor. Mulțumesc mult pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 11:21, 5 Ianuarie 2024
Faceti plangere penala pentru loviri si alte violente si amenintari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat in urma unei informatii date politiei tonyghi tonyghi Buna ziua, In noaptea de 30.12.2021 spre 31.12.2021, am fost atacat, daca pot spune, in trafic, impreuna cu alti participanti la trafic, cu petarde aruncate ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen ilegal - incadrare juridica cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana, conducator al unui autovehicul a fost atacata in trafic de o alta persoana (de-asemeni sofer). Mai precis, la o trecere de pietoni, ... (vezi toată discuția)
Bunicul soției a făcut un împrumut cu camătă. sunt obligați moștenitorii să-l achite? crisss93 crisss93 buna seara! Ma scuzati ca va deranjez, am si eu o problema: bunicul sotiei mele a murit joia trecuta si l-am inmormantat ieri si cand l-am inmormantat am ... (vezi toată discuția)