avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Nu depui declaratie 392 pentru PFA-uri cu norma de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Nu depui declaratie 392 pentru PFA-uri cu norma de venit?

Nu am depus declaratie de venit 392B, pentru PFA cu norma de venit pentru 2013 (anul in care mi-am deschis PFA-ul). Acum deja suntem in 2015 si urmeaza sa depun declaratie pentru 2014. Ce o sa se intample: primesc amenda sau mai pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:05, 15 Februarie 2015
Sanctiunea amenzii se prescrie in termen de 6 luni de la data savarsirii faptei. Deci nu veti putea fi amendat pt nedepunere in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii nedepuse la casa de pensii ged ged In 2001, din aprilie pana in august, contabila nu a depus delaratiile la casa de pensii. Platile au fost facute. Aveti idee cum se procedeaza si ce implicatii ... (vezi toată discuția)
Nedepunere d 394 si d 390 Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.nu a depus D 394 S 1 2007 si D 390 trim.1 2007.Soc.in cauza a primit prin 2009 o notificare de nedepunere D 390 si nu a depus nimic. In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea bilantului contabil Milotin Milotin As dori si eu sa stiu care sunt consecintele nedepunerii unui bilant contabil / cerere de inactivitate de catre un ONG-S. Caz concret: Organizatia mea nu ... (vezi toată discuția)