avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comercializare cosmetice bio
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comercializare cosmetice bio

Buna ziua. As dori sa aflu care sunt procedurile si costurile pentru deschiderea unei afaceri cu comercializare cosmetice bio si lumanari decorative? Si nu ma refer la inchirierea unui spatiu, ci la procedurile legate de igiena si de calitatea produselor. Unde pot fi testate,in ce mediu se pot produce, trebuie sa am un spatiu special pentru asta, ce fel de spatiu, de catre cine trebuie spatiul si ustensilele utilizate dezinfectate si intretinute si cum? Ce costuri implica testarea continutului si avizarea sa? Care sunt pasii in deschiderea unui PFA, SRL, II, si de ce atestari/studii am nevoie pentru a deschide o afacere in acest domeniu.Orice detalii sunt binevenite, in special daca vin din partea unei persoane cunoscatoare/specialist. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Februarie 2015
deea_zam18, utilizator

Alte discuții în legătură

E profitabil un atelier de productie lumanari decorative ?unde gasesc furnizori pentru materia prima ? petre1981 petre1981 Cati bani sunt necesari pentru a deschide un atelier de productie lumanari decorative ? Am citit ca lumanari pentru lacasele de cult nu pot produce ca e ... (vezi toată discuția)
Demarare afacere Tina-A Tina-A As vrea sa deschid o afacere cu obiecte hand made, din textile, ceva gablonzuri si lemn/placaj subtire, lumanari decorative (doar sa le decorez nu sa le produc ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene activitati sportive atraction atraction buna ziua ma poate lamuri cineva cu urmatoarele probleme: 1.cum aflu daca o afacere pe care vreau sa o demarez este eligibila,gasesc undeva o lista?ma ... (vezi toată discuția)