avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizitare copii daca nu exista divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizitare copii daca nu exista divort

Buna ziua, am si eu o speta.
De cca 2 luni sotia mea a plecat de acasa in urma unui scandalcu copi,i la socri. Scandalul a pornit de la infidelitatea sotiei mele. Pana in acest moment sotia nu a cerut divortul si nici eu nu am cerut intrucat nu doresc acest lucru desi ea doreste.
Problema mea este ca nu ma lasa sa imi vad copii, politia nu poate interveni intrucat codul familiei nu le permite. Mijloc de comunicare cu sotia nu exista la fel si impacare nu exista.
Va rog sa imi spuneti in ce masura imi pot vedea copii. Precizez ca copii mei au virste de 9 ani respectiv 3 ani.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:25, 14 Februarie 2015
Cereti in instanta pe calea ordonantei presedintiale stabilirea unui program pt relatii personale cu copiii.
Pe calea dreptului comun stabilirea locuintgei copiilor la mama si un program de vizita pt dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa ma adresez gradu39 gradu39 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor fara divort Cristina ioana lacan Cristina ioana lacan Sotul meu nu vrea sa divorteze de mine dar a spus ca a platit la judecatorie o taxa de 3000 de lei pentru vizitarea copiiilor!se poate? (vezi toată discuția)
Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)