avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat calitate de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat calitate de mostenitor

Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati intr-o situatie complicate : Bunica mea e decedata in Rep Moldova la o data necunoscuta si fara a avea vre-un certificate de deces . Copii acesteia - doi decedati cu certificate de deces , unul in viata dar "dus " . Pentru un process ni se cere certificate de calitate de mostenitor . Cum am putea obtine acest certificat si ce acte ne mai trebuiesc .Multumesc .
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 20:18, 14 Februarie 2015
Certificatul de calitate de mostenitor este eliberat de notar. Consultati un notar, sunt sigur ca va va da toate lamuririle!
Usor nu va va fi, cititi conditiile si actele necesare:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament pentru terta persoana niculaucarmen niculaucarmen in anul 1992 bunica mea a cumparat o casa cu gradina aferenta. La acea data s-a facut prin notariat un contract de vanzare-cumparare prin care bunica a ... (vezi toată discuția)
Obtinere cetatenie romana Viorica_vladimirovna Viorica_vladimirovna Buna ziua, Sunt nascuta in Rep. Moldova si de 8 ani sunt pe teritoriul Romaniei ca si student, dintre care de 4 ani sunt casatorita cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)
Vinzare pamint dragv dragv Am un titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in 1991 - 1,470 ha teren arabil in cimp. Eu am o parte - 0.98 ha restul il detin 2 verisoare (surori), ... (vezi toată discuția)