Buna seara !
As dori sa solicit revizuirea unei hotarari definitive in calitate de parte vatamata ... Instanta a hotarat respingerea ca neintemeiata a contestatiei mele impotriva solutiilor de neurmarire/netrimitere in judecata ...
Unde trebuie sa solicit revizuirea ? Procurorului cazului , instantei care a judecat contestatia sau ICCJ ?
Va multumesc frumos !
Dar nu e vorba de o revizuire, ci de o schimbare radicala...a acestei hotarari-una din caile de atac este la comisiile juridice impotriva procurorilor/judecatorului, dar asta nu rezolva cazul in sine ci reprezinta doar o mica razbunare-asta daca sunt admise plangerile -corect?
Domnule avocat Patrascu Razvan , ideea e ca cercetarile din dosar au fost facute foarte defectuos .... Organele de cercetare penala cerand clasarea dosarului deoarece fapta nu exista in codul penal .... si instanta in motivare a zis ca " fapta nu a fost savarsita cu intentia prevazuta de lege " si ca eu in plangere am sesizat doar sav infractiunii de frauda informatica .... dar eu am solicitat atat in plangere cat si in declaratie " pedepsirea persoanele ce se fac vinovate conform legilor in vigoare " ,,,,, Acum , analizand dosarul am observat ca multe informatii nu erau la dosar .... Nu se poate .. in cod nu scrie ca nu se paote ..
Va multumesc frumos !
Revizuirea pedepsei
TITEL_08
VA ROG DACA PUTETI SA MI RASP SI MIE IN CE CONSTA REVIZUIREA PEDEPSEI ATUNCI CAND AI RAMAS DEFINITIV:
1.IN CE CONDITII POTI CERE REVIZUIREA PEDEPSEI?
2.IN CE ... (vezi toată discuția)