avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cati caini pot detine intr-o gospodarie?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cati caini pot detine intr-o gospodarie?

exista vreo lege care sa specifice nr max de caini pe care-i pot detine la o casa cu curte ?
Cel mai recent răspuns: danyo , utilizator 22:27, 26 Mai 2015
Raspunsul este conditionat de rasa canina
Exista dispozitii exprese care prevad conditiile pe care trebuie sa le respecte detinatorii/
proprietarii de caini
Exista prevederi speciale vis-a-vis de proprietarii de caini incadrati in categoria agresivi
e vorba de caini luati de pe strada,vaccinati si sterilizati,pe care-i tin temporar pana le gasesc adoptator
aurelia1 a scris:

exista vreo lege care sa specifice nr max de caini pe care-i pot detine la o casa cu curte ?

Exista legea 205/2004, art.10 alin.2 si Ordinul 31/2008, art.4 al ANSVSA. Daca asigurati conditii de igiena, identificare, vaccinare, deparazitare si aveti spatiu suficient, puteti tine cati caini doriti. Atentie sa nu tulburati linistea vecinilor. Cu stima
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2015
danyo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Botnita in parc pentru caine metis neagresiv 2014 cocolexa cocolexa Buna ziua! Va rog sa ma imi spuneti daca este obligatoriu ca un caine metis (comunitar adoptat care nu face parte din rasele agresive postate pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Timisoara: hotararea consiliului local 146/14.03.2013 - sterilizarea cainilor cu si fara stapan sorinpascu sorinpascu http://www.primariatm.ro/hcl.php?unid=6E88F2A17BD2A9DAC2257B2C00463112 Vreau sa stiu daca acest HCL care nu are la baza nici o lege la nivel national, poate ... (vezi toată discuția)
Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)