avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie sa platesc impozit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie sa platesc impozit?

Buna.lucres in strainatate dar nu cu contract!..ca persoana fizica trebuie sa declar venitul anual in tara?!!
Cel mai recent răspuns: kiss04 , utilizator 01:19, 16 Februarie 2015
Ideal ar fi sa aveti un contract de munca. Ar fi o greseala sa declarati ceva in tara.
Si daca am drept de lucru am acte in regula doar ca aici nu se fece contract ..predai numarul si atat!!e ok asa??sunt in regula asa?
Da, e ok.
Ok ok !!!dar in cazul in care nu l.am avut pana acum!!!..la numar ma refer!! Ce ma fac ?!!!am o perioada buna de cand lucrez in acelas loc!!
Imi imaginez ca "numarul" despre care vorbesti poate fi asimilat unei luari in evidenta in ceea ce priveste plata impozitului pe venit si, probabil, a celorlate dari catre stat. Pentru perioada anterioara luarii in evidenta nu trebuie sa faci nimic. Ar trebui sa ceri adeverinta de la angajator pentru perioada lucrata acolo. Oricum fara a fi inregistrat in evidentele autoritatilor din tara in care lucrezi nu beneficiezi de somaj, asig. de sanatate, iar perioada lucrata nu constituie vechime in munca, nici in sistemul lor de pensii nici in sistemul nostru.

Alte discuții în legătură

Adeverinta stagiu de cotizare la somaj infolegi infolegi Ex: In cazul in care am lucrat la o societate 4 ani , si o 1 luna de zile la o alta societate fara intrerupere ! este obligatoriu sa prezint la AJOFM ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta de incetare a contractului de munca nedeterminat Richi Richi Firma la care lucrez se pare ca nu mai poate sa-si urmeze cursul iar eu am fost anuntata ca .....asta e, o sa ne despartim pe criterii de imposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta [ calcul ] punctaj pensie = buna ziua , v-as ramine ... nelu 2009tm nelu 2009tm ADEVERINTA [ CALCUL ] PUNCTAJ PENSIE = Buna ziua , v-as ramine indatorat daca m-ati lamuri in urmatoarea problema : sunt pensionat de un an la limita ... (vezi toată discuția)