avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se mai poate intampla ceva dupa aproape 4 ani de la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se mai poate intampla ceva dupa aproape 4 ani de la declaratie?

Buna,acum aproximativ vreo 3 ani jumatate am fost prins cu ceva prieteni care vroiau sa consume cannabis,am fost toti prinsi si dusi la sectie,am dat declaratii,apoi ne-au lasat acasa,fara sa ne faca ceva,intrebarea e urmatoarea : se mai poate sa ni se intample ceva dupa aproape 4 ani in care nimeni nu ne-a mai spus nimic?Am fost iertati?Nu s-a inceput urmarirea penala?Care este parerea voastra?
Cel mai recent răspuns: Racordor , utilizator 15:21, 15 Februarie 2015
Pedeapsa este una ridicata pentru consum si trafic. Ea nu este prescrisa in momentul de fata.
am inteles ca nu este prescrisa..dar ne mai face cineva ceva dupa atata vreme?asta intrebam,daca era chiar asa grav eram condamnati demult.
Pedeapsa este pana la 10 ani, si prescriptia este si mai lunga.
Deci, nu sunteti inafara oricarui pericol.
am inteles,cu toate ca ar fi culmea dupa 4 ani sa mai spuna cineva ceva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic droguri de risc cori1 cori1 Sunt trimis in judecata pentru trafic de droguri de risc (oferire cu titlu gratuit) catre 4 persoane, la parchet am declarat ca am consumat impreuna cu 3 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma numesc vali și sunt în planul de supraveghere ... Valii432 Valii432 Bună ziua. Ma numesc Vali și sunt în planul de supraveghere datorită săvârșirii infracțiunii trafic de droguri de risc, cumpărare și deținere de ... (vezi toată discuția)
Chemat de procuror in urma consumului de cannabis pgmforever pgmforever Buna ziua. Am o problema intr-un domeniu in care nu sunt documentat suficient, asadar va cer ajutorul dvs. In urma cu 5 luni am fost prins de doi ... (vezi toată discuția)