avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Ma numesc Vali și sunt în planul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Ma numesc Vali și sunt în planul de supraveghere ...

Bună ziua. Ma numesc Vali și sunt în planul de supraveghere datorită săvârșirii infracțiunii trafic de droguri de risc, cumpărare și deținere de droguri de risc pentru consum propriu (Cannabis). Total acte materiale: 13
Decizia luată: 1 an și 5 luni închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de 2 ani și 6 luni.
Data începerii supravegherii : 27.09.2022
Data încetării supravegherii : 26.03.2025

Iar acum pe data 24.12.2022 am fost prins cu 0.8 grame de droguri de risc (Cannabis) constatat pentru propriu consum.
Ținând cont ca eram în programul de supraveghere cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, există o șansă în a evita executarea pedepsei în închisoare? Sau voi executa pedeapsa în închisoare?
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
Valii432, utilizator
Daca veti fi trimis in judecata, slabe sanse.
Buna seara,
Daca se va dipune trimiterea in judecata, respectiv condamnarea dumneavoastra, suspendarea sub supraveghere va fi revocata, intrucat a fost savarsita o infractiune intentionata, in interiorul termenului de supraveghere.(aveti in vedere art. 91 din Codul penal ).
Daca intra în programul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri si respecta programul, are sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de risc Bart47 Bart47 Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a ... (vezi toată discuția)
Greseala din trecut Adrian1998 Adrian1998 Buna ziua! Ma numesc Adrian si am 19 ani. In luna iulie a anului trecut am fost prins de jandarmi cu 15 grame de cannabis intr-un parc din ... (vezi toată discuția)
Consum droguri vaidelegilenoastre vaidelegilenoastre Buna ziua. Intrebarile mele ar fi multe,dar ma voi rezuma numai la cateva aspecte mai importante(pentru mine:) ) As dori sa aflu daca se face vreo diferenta ... (vezi toată discuția)