avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare hotarare judecatoreasca

Buna ziua,
Stiu ca termenul de 30 de zile in care un judecator/complet trebuie sa comunice o hotarare este unul cu caracter de recomandare, insa ce se poate face in situatia in care au trecut 9 luni si tot nu a facut nimic, tinand astfel procesul pe loc?! este vorba de un simplu proces pe clauze abuzive, fara elemente complicate, unde caracterul abuziv al clauzelor era vadit. Mi se pare inadmisibil felul in care se incalca acel termen intr-un mod grosolan.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:22, 15 Februarie 2015
Puteti sa inaintati o cerere de urgentare a redactarii hotararii, insa asta nu va garanta redactarea si comunicarea hotararii in timpul dorit de dvs.
Formulati o cerere de urgentarea redactarii hotararii , motivata si o depuneti la relatii cu publicul pentru a ajunge la conducerea instantei.
Din experienta, dupa cererea de urgentare, o redacteaza mai repejor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca dolores.11 dolores.11 Am avut termen pentru solutionare intr-un proces civil pe data de 07.07.2011 si nici pana azi nu am primit hotararea, eu trebuie sa depun recurs. Ce parere ... (vezi toată discuția)
Urgentare divort laura38038 laura38038 Buna ziua, In 23.02.2015 am introdus o cerere de divort exclusiv din vina paratului (adica sotul), custodie exclusiva la mine, si plata pensiei alimentare. In ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)