avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Detalii despre cum pot accesa
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Detalii despre cum pot accesa

Buna ziua
Va rog frumos sa ma ajutati in sensul sa-mi detaliati mai in larg cum pot sa bifez ....exempu vrea sa fiu alertat pe e-mail cind primesc raspunsuri la intrebarile adresate.am tot cautat si nu prea ii dau de cap.........va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:34, 15 Februarie 2015
La profil utilizator aveti jos si o sectiune alerte forum.Accesati si bifati ce doriti sa primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertizare?! tomasso tomasso Am constatat ca am contul suspendat,care e motivul ? Intrebarea mea e marcata cu bulina verde nu inteleg semnificatia.Am primit un mail din care nu am inteles ... (vezi toată discuția)
Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)