avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RSVTI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RSVTI

Buna ziua,
O persoana fizica ce detine o Intreprindere Individuala are dreptul de a presta servicii RSVTI pentru diversi beneficiari , conform Ordinului 130/2011 ?
Este autorizat ISCIR .
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
Violeta88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Violeta88 , utilizator 22:54, 21 Februarie 2018
Buna ziua,
nu-mi poate da nimeni nicun raspuns ?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc !
Imi cer scuze ca nu am mai urmarait raspunsurile.
Intre timp a renuntat la Intreprinderea respectiva.
Va multumesc, inca odata pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operator responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor iulius62 iulius62 Detin autorizatie emisa de ISCIR pentru operator responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor (RSVTI ). As vrea sa stiu daca pot sa prestez aceste ... (vezi toată discuția)
Ce facem daca avem transpalete hidraulice? cf legislatiei, transpaletele hidraulice 2500kg, chiar daca ridica ... eugen untila eugen untila Cf legislatiei, transpaletele hidraulice 2500kg, chiar daca ridica sarcini la numai 10-15cm, sunt supuse normelor ISCIR. Asta presupune sa angajam o persoana ... (vezi toată discuția)
Organigrama rsvti dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Îmi puteți spune vă rog dacă este obligatoriu ca RSVTI-ul să fie în subordinea directă a directorului general/administratorului (la fel ... (vezi toată discuția)